Előfizetői tartalom

Fontos tanulmány érkezett a koronavírusról - Hol kaphatjuk el a betegséget?

Portfolio
A Virológia Pécs ismertet egy új kínai tanulmányt, amely a koronavírus terjedéséről szól. A járvány terjedését tehát továbbra is a zárt terek, sűrű szociális interakciók és nagyobb létszámú összejövetelek mozgatják leginkább. Fontos megállapítások mellett hangsúlyozzák, hogy sajnos előbb utóbb a fertőzési láncolatok elérik a veszélyeztetett embereket és megtelítik a kórházakat.

Egy Kínából érkezett tanulmány, mely az egyik legrangosabb tudományos lapban, a Science-ben jelent meg, sok előző eredménnyel együtt mára már jó képet fest arról, hogy: Mennyire és mikor fertőzünk? Milyen eséllyel adjuk tovább? Mi a helyzet otthon, egy háztartásban? A tanulmány főbb megállapításait a Virológia Pécs ismerteti: A fertőzési esély átlagosan a háztartásokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés