Előfizetői tartalom

Szlávik János elárulta, mikor lehetnek szigorúbb intézkedések Magyarországon

Portfolio
Iskolakezdésig már nem várhatók további szigorítások a koronavírus elleni intézkedésekben, csak akkor, ha jelentős gócok alakulnak ki – mondta az ATV Startban Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvosa. Arról is beszélt a szakember, hogy a vírus elleni vakcina már megvan, több oltóanyagot már most embereken tesztelnek.

A műsor elején leszögezte, hogy a környező országokhoz képest is jól áll Magyarország a koronavírusos fertőzöttek napi számát tekintve. Kicsit riasztónak tűnhet, hogy emelkedik a szám, de messze nem aggasztó ez - húzta alá. Az összes adatot tekintve Magyarország még mindig rendkívül jól áll - tette hozzá. Az eddigi járványügyi intézkedések szerinte megfelelőek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés