Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: szupercsapatot küldünk a pápai gócponthoz

Portfolio
A pápai és a mezőkövesdi koronavírus-fertőzéseket egy szuperfertőző okozta, aki tudta magáról, hogy beteg, mégis emberek közé ment, és ez okozta a tömeges fertőzéseket, ezért egy új szupercsapatot küld a kormány az ilyen helyekre, amelyet rövidesen be is mutatnak majd a nyilvánosságnak – jelentette be a ma reggeli Kossuth Rádió interjúban Orbán Viktor. A miniszterelnök rámutatott, hogy négy szomszédos országot mondhatunk most biztonságosnak a koronavírus-fertőzöttek számában az utazások terén: Szlovákiát, Ausztriát, Szlovéniát és Horvátországot, így arra kérte az embereket, hogy lehetőleg ezekbe utazzanak, ne Ukrajnába, Romániába, Szerbiába.

2020. augusztus 07. 08:21 Megosztás Átláthatatlan a magyar munkaügyi statisztikai rendszer Orbán Viktor a járvány miatt megszűnt munkahelyek témájában azt mondta: mindenféle kimutatásokat kap, amelyek a munkaerőpiaci helyzetet különböző megközelítésből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés