Előfizetői tartalom

Május óta nem látott csúcson az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Portfolio
33 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 534 fő. 74 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen. A legtöbb új esetet Veszprém megyében találták, így vélhetően a tegnapi pápai fertőzések jelentek meg a hivatalos adatokban. 2438 tesztet végeztek el az elmúlt napon.

Harminchárom új fertőzés volt Magyarországon az elmúlt 24 órában, ennyi új beteg május közepe óta nem volt. Az előző napokban 20 alatt volt az esetek száma, így egyelőre a 33 új betegből nem vonható le semmilyen következtetés, mindenesetre figyelni kell a következő napokat. Azt is fontos tudni, hogy a 33 eset nemzetközi összehasonlításban továbbra is rendkívül alacsony....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés