Előfizetői tartalom

Egy látványos ábra a magyar határkorlátozásokról: így utazhatsz az új szabályok szerint

Portfolio
Tegnap jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy a járvány súlyossága szempontjából a világ országait három kategóriába sorolják és ez alapján korlátozzák a Magyarországra való belépést. Készítettünk egy ábrát, melyen jól látszik, mely európai országokba lehet korlátozás nélkül utazni és melyekbe nem.

A tegnapi bejelentés alapján, kedd éjféltől: az alacsony fertőzöttségű (zölddel jelölt) országokba szabad a mozgás Magyarországról és vissza, a közepes fertőzöttségű (sárgával jelölt) országokból hazatérve 14 nap karantént kell töltenie a magyar állampolgároknak és a külföldieknek, melyet ki lehet váltani két negatív, maximum 5 napos, egymás közt 48 órával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés