Előfizetői tartalom

Mennyi idő alatt lábalhat ki a magyar gazdaság a válságból?

Portfolio
A héten jöhetnek az első „borzasztó” adatok a magyar gazdaságból, hiszen az áprilisra még rányomta a bélyegét a koronavírus-járvány. Ugyanakkor az is kiderülhet, mikor láthatjuk meg a fényt az alagút végén. A piacok elsősorban az EKB kamatdöntő ülésére figyelhetnek, kérdés, hogy a jegybank szükségesnek tart-e további lépéseket a válság kezelésére.

Itthon a pünkösdi hosszúhétvége miatt még pihenünk, de már hétfőn is jelennek meg fontos statisztikák világszerte. Sőt, a kínai feldolgozóipar beszerzési menedzserindexe már hajnalban megjelent, délután pedig Amerikából érkezik hasonló adat. 2020. június 1-7. makronaptár Magyar makrogazdaság június 2. kedd 9:00 MLBKT Feldolgozóipari bmi máj. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés