Előfizetői tartalom

A koronavírus miatt lesújtó lesz a magyar halálozási statisztika 2021-ben

A koronavírus járvány jelentősen átalakítja a hazai egészségügyi ellátórendszert – beleértve a magánegészségügyi szolgáltatók működését is. Március 16-a óta országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. Sokan vannak azonban, akik nem kifejezetten szeretnék igénybe venni az állami sürgősségi ellátást. Számukra megoldást jelenthet a magán sürgősségi ellátás. Utánajártunk, mit tapasztalnak a hazai privátszolgáltatók, nőtt-e a betegszám az utóbbi hetekben, és mit gondolnak a jelenlegi ellátási rendről.

Portfolio Private Health Forum 2020 November 10-én, a Portfolio Private Health Forumon többek között szó lesz arról is, hogyan reagált a magánegészségügyi szektor a koronavírus megjelenése, és mennyiben írta felül a válság az üzleti és beruházási terveket Magyarországon és Európában. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés