Előfizetői tartalom

7-10 nap múlva jó hírek jöhetnek a koronavírusról, de ezért a 3 EU-országért még nagyon kell szorítanunk

Portfolio
Az amerikai napi új koronavírus fertőzéses esetszám már 20%-nál kisebb ütemben nő, ami március eleje óta a legalacsonyabb és már az olasz helyzet is túl van a nagy felfutáson, a többi nagyobb európai országban pedig 7-10 nap múlva jutunk el eddig a biztató kilátásig – vázolja a napi koronavírus összefoglalójában a Nordea Bank és közben 3 látványos ábrát is mellékel a rövid szöveghez. Ezekből világosan látszik, hogy 3 uniós országért nagyon kell szorítanunk a következő napokban is: Spanyolországért, Belgiumért és Hollandiáért, amelyek továbbra is sokkal rosszabb halálozási pályán haladnak, mint az olaszok.

Ma reggel egy rövid cikkben már mi is megírtuk, hogy több nagy európai országban felcsillant a remény a napi új koronavírusos esetszámok tekintetében, hiszen látványos volt a lassulás: Hasonlókra hívja fel a Nordea Bank is mai anyagában a figyelmet, így például arra, hogy Az amerikai napi új koronavírus fertőzéses esetszám már 20%-nál kisebb ütemben nő, ami március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés