Előfizetői tartalom

A német mérnökök felvették a kesztyűt - A Mercedes-Benz GLC által értelmet nyer a városi terepjáró kifejezés

Az utóbbi években hatalmas nyomás nehezedik az autóiparra, az új technológiákra történő átállás ugyanis őrült összegeket emészt fel. Az autógyártók nehéz helyzetén viszont sokat segített, hogy a vásárlók körében pont az SUV szegmens vált elképesztően népszerűvé, amelynek modelljein érdemi profitot voltak képesek realizálni. Nem véletlen tehát, hogy a Mercedes is valóságos modelloffenzívát hajtott végre a szegmensben, amelynek köszönhetően ma már az eladásaik meghatározó részét az SUV-k adják. Közülük is a legnépszerűbb modellek a GLC és a GLC Coupé, amelyek idén frissítésen estek át, az eredményről pedig mi is meggyőződhettünk. Elöljáróban csak annyit, a németeknek sikerült olyan autókat építeniük, amelyekkel értelmet nyer a városi terepjáró kifejezés.

Az elmúlt években tombolt az SUV őrület a világban, a vásárlók rajongtak a szegmensért, amelynek köszönhetően a globális autóeladások valósággal szárnyaltak. Ennek a jelenségnek az autógyártók is nagyon örültek és igyekezetek minél jobban meglovagolni, hiszen az SUV-szegmensben piacra dobott modelljeiken képesek voltak érdemi profitot realizálni, amelyre hatalmas szükségük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés