Előfizetői tartalom

Orbán Viktor értékeli az önkormányzati választás eredményeit

Portfolio
Néhány perces beszédében vasárnap este 11 óra után értékelte Orbán Viktor a 2019-es önkormányzati választás eredményeit. Megköszönte az eddigi főpolgármesternek, Tarlós Istvánnak az elmúlt kilenc évet (Karácsony Gergely nyerte a fővárosban a választást). A miniszterelnök azt is mondta, hogy a kormánypártok szembenéznek a számokkal.

Nagy és nyílt politikai csata volt, olyan, amilyen egy pártok közötti demokráciában lennie kell - kezdte értékelését Orbán Viktor, aki elismerte, hogy az eredmények alapján nehéz választási kampány volt. A kormányfő hozzátette: országos eredményt tudunk össze drótozni, akkor a listás szavazatokat tekintve az 50% feletti eredményt hozni tudta a Fidesz-KDNP. Tarlós Istvánnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés