Előfizetői tartalom

Ennyi pénzt kerestek a magyarok kedvenc befektetéseikkel idén

Portfolio
Nem a legtöbb pénzt kezelő befektetési alapokkal lehetett idén a legtöbb pénzt keresni, persze azért így is találunk kategóriánként néhány kimagasló teljesítményt a legnépszerűbb alapok listáján. Ha csak a hozamokra koncentrálunk, akkor idén eddig az orosz és nyersanyagpiacra befektető alapok tarolnak, de van pár abszolút hozamú alap is azon a listán, ahol repkednek a 30% körüli hozamok.

Mi a helyzet a legnagyobb forintos alapoknál? A novemberi adatok alapján lehetett bízni a jó növekedési kilátásokban, elsősorban az USA-ból érkeztek pozitív adatok, de a hónap végére az omikron vírusmutáns megjelenése elrontotta a hangulatot. Az inflációs nyomás továbbra is jelen van a világban, ahogyan az új szupermutánssal kapcsolatos bizonytalanság is. Ebben a piaci közegben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés