Előfizetői tartalom

Új befektetés hódít a világon, Európát már teljesen letarolta

Portfolio
Az utóbbi években rekord sebességbe kapcsolt a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási elveket szem előtt tartó ESG a befektetésekben, az ESG-piac kétszámjegyű hozammal való bővülése a legdinamikusabban növekvő területté vált az alapkezelői piacon. Különösen nagy a jó ESG-ratinggel bíró részvények iránti kereslet Európában, sőt, egyre nagyobb szerepet kap ez a szemlélet a vállalti kötvénypiacon is.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Itthon egyre több alapkezelő jön ki a saját ESG és tematikus alapjának ötletével, a vállalatok számára pedig létérdekké vált az ESG-minősítés megszerzése. Érdekes előadásokat és panelbeszélgetést hallgathatunk a témában a Portfolio március 10-ei IWS konferenciáján. Részletek itt: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés