Előfizetői tartalom

Kudarcba fulladt a bitcoin titkos receptjére írt szuperbiztosítás

Bár a bitcoin a várakozásokkal ellentétben eddig nem söpörte el a világ pénzügyi rendszereit, a kriptodeviza lelkét adó blockchain-technológia felkeltette számtalan pénzügyi intézmény érdeklődését, így a biztosítókét is. 2017-ben korai adapterként jelent meg a francia AXA biztosító fizzy nevű repülőjárat-késés biztosításával, az egyszerű és ígéretes projektet aztán 2019 végén váratlanul beszántották. A fizzy halála viszont nem jelenti a biztosítói blockchain-kísérletek végét: számos új szereplő, köztük a régió legnagyobb biztosítói is elkezdtek „játszani” a technológiával. Ezzel is foglalkozunk közelgő Biztosítás 2020 konferenciánkon.

Biztosítás 2020 A biztosítási piac legforróbb innovációi kiemelt figyelmet élveznek majd a Portfolio Biztosítás 2020 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Búcsúzunk a biztosítói áttöréstől Sajnáljuk, de a fizzy-élménynek vége! – ez az üzenet fogadja azokat, akik most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés