Előfizetői tartalom

Itt az új bankgyilkos: ezzel még a Földet is megmentheted

Egyre népszerűbb Magyarországon a bunq, egy újabb olcsó devizaváltással foglalkozó cég, amely sokadikként érhető el hazánkban a versenytárs Revolut, Transferwise vagy éppen Curve kártyák mellett. Bár az alapkoncepció hasonló, mint a rivális fintecheké, a bunq egy csomó olyan szolgáltatást tartalmaz, ami máshol nem elérhető. Lehet például a bunq-kal fákat ültetni, számlákat megosztani és könyvelni és megtakarítani, de talán sokkal fontosabb ezeknél, hogy a cég banklicenccel is rendelkezik, így sok fintechhel ellentétben 100 ezer euróig biztosítva is van az itt tárolt pénzünk. A bunq egyébként drágább, mint a Revolut díjmentes csomagja, de a legtöbb szolgáltatáson semmilyen limit nincsen. Megnéztük, mit tud a bunq, az új Revolut-Venmo-Monzo hibrid.

Ültess fákat vásárlással Októberben az egész Európai Unióban elindult a bunq, egy holland neobank, amely sok más versenytársához hasonlóan (Revolut, Transferwise Borderless, Curve) alapjáraton nemzetközileg aktív felhasználókat céloz kedvező devizaváltással, olcsó bankkártyával és egyszerűen használható app-pal. A szolgáltatás Magyarországon is egyre népszerűbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés