Előfizetői tartalom

Készpénzgyilkos startup tűnt fel Magyarországon: okostelefonos kártyaelfogadással hódítanak

Magyar fejlesztésű bankfüggetlen kártyaelfogadást kínáló szolgáltató indult el a magyar piacon tavasszal, a teljesen digitálisan igényelhető kártyaelfogadást egy mobilhoz kapcsolt kisméretű eszközzel oldja meg az Agora Pay. A szolgáltatás egyszerű díjstruktúrával rendelkezik, és optimális esetben akár 3 munkanapon belül bevezetik a kártyaelfogadást az igénylőnek. Elsősorban olyan kereskedőknek, szolgáltatóknak nyújtanak kézenfekvő megoldást, legyen szó akár egyéni-, mikrovállalkozásról vagy kkv-ról, ahol még mindig készpénzzel zajlik a fizetés, pedig igény volna az elektronikus alternatívára.

Global trends in Banking 2021 Hasonló témákról is szó lesz Global Trends in Banking 2021 online konferenciánkon. Ingyenes regisztráció itt! Információ és jelentkezés „Magyar SumUp” Az Agora Pay szolgáltatása leginkább a nemzetközi kártyaelfogadásban ismert, és Magyarországon is jelen lévő, elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés