FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Megérkezett a Revolut Bank Magyarországra, mire figyeljenek a magyar revolutozók?

A korábbi elektronikus pénzkibocsátó szolgáltatói piacralépése után immáron bankként, azaz explicit betétbiztosítási védettséget élvező szolgáltatás nyújtójaként is megjelent hazánkban a Revolut. Az eddigi értesülések szerint jelenleg határon átnyúló intézményként (később fióktelepeként), leánybank alapítása nélkül tervez működni, amivel kapcsolatban már az MNB és az OBA is megszólalt. Hogy mit jelent praktikus ügyfélnyelven annak különbsége, hogy határokon átnyúló banki szolgáltatás, vagy fióktelepi működés, arról megkérdeztük az OBA korábbi szóvivőjét, a határokon átnyúló európai kártalanítási rendszer kidolgozásában egykor vezető szerepet játszó Tóth Istvánt, aki ma a hazai fintech piaci szereplőnek, a Talk-A-Bot-nak a kommunikációs vezetője.

Global trends in Banking 2021 Hasonló témákról is szó lesz november 18-ai Global Trends in Banking c. online rendezvényünkön. A regisztráció ingyenes! Információ és jelentkezés Lényeges egy hazai betétes szempontjából, hogy melyik működési modell, azaz fióktelepként, vagy határokon átnyúló szolgáltatásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés