Előfizetői tartalom

A törlesztési moratórium meztelen valósága: így verhetnek milliós többletköltségbe a bankok

Mennyivel nő meg a hitel futamideje és visszafizetendő összege a törlesztési moratórium különböző szakaszai miatt? Három példaszámításunk bizonyítja: annál nagyobb mértékben, minél nagyobb a hitelünk kamatlába és hátralévő futamideje, és persze minél hosszabb ideig maradunk a moratóriumban. Cikkünkkel azoknak is szeretnénk segíteni, akik még nem döntötték el, november 1-je után is igénybe veszik-e a fizetési haladékot.

Ki maradhat a moratóriumban? Döntési helyzetbe kerülnek a következő hetekben azok, akik 2020. március 19-e előtt folyósított hitellel rendelkeznek, és a törlesztési moratórium szempontjából rászorulónak számítanak. Ahogy megírtuk, november 1-jétől ugyanis csak azok maradhatnak a moratóriumban, akik az alábbi csoportok valamelyikébe tartoznak, és maradási szándékukról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés