Előfizetői tartalom

Vigyázat! Újabb sémával nyúlnak le vagyonokat a csalók magyar bankszámlákról

Néhány hete, július közepén írtunk egy újfajta csalási sémáról, amely során OTP-s ügyintézőnek adja ki magát egy csapat, és egy tipikus fedősztorit - Nagy Ludmilla gyanús tranzakcióit - használják az átveréshez. Most egyik olvasónk egy szomorú történetet osztott meg velünk, amely során feltételezhőetően ugyanezek a csalók több millió forintot csaltak ki egy gyanútlan áldozattól.

Az olvasónk – akinek az édesanyja lett a csalás áldozata – elmondta, hogy édesanyját a korábbi cikkünkben leírtak szerint az OTP nevében keresték meg és azt mondták neki, a számláját többször is megpróbálták feltörni. "A cikkel az megegyezik, hogy bizalmas adatokat kértek tőle. Viszont nem adathalászat volt a céljuk. Arra kérték, úgy "tájékoztatták", hogy annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés