Előfizetői tartalom

Rohamcsapatokat állít fel az MNB

MTI
A pénzügyi fogyasztóvédelem erősítésére agilisabb szervezetet, kevesebb egyeztetést, több és gyorsabb intézkedést tart szükségesnek a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi szervezetek felügyeletéért és fogyasztóvédelemért felelős új alelnöke, aki egy szerdán megjelent interjúban hangsúlyozta, hogy olyan átalakításokat indítanak el, amelyek a következő hat évre alapozzák meg a munkát - írja az MTI.

Kandrács Csaba a Növekedés.hu-nak elmondta "rohamcsapatokat" állítanak fel, hogy ha a kockázatszűrés indokolja, azonnali, váratlan vizsgálatokkal lépjenek közbe.      Az új vezető hangsúlyozta, hogy az elmúlt hat évben a felügyelet ugyan jól működött, komoly reputációt épített fel, mostantól azonban eddig külön, néha "szigetként" működő fogyasztóvédelmi szervezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés