Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25 000 turista látogatja meg.

Róma egyik legfontosabb látványossága többé nem látogatható ingyen

Többé nem lesz ingyenesen látogatható az egyik legjobb állapotban fennmaradt ókori műemlék.

A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját a Vatikán védelmére, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

Bár a Svájci Gárda egyedülálló fegyvertárában a hagyományos alabárdok is bevetésre készek, a technológiai fejlődés arra ösztönözte az alakulatot, hogy modernizálja taktikáját és eszközeit a város biztonsága érdekében.

A tradíciók mellett a diszkréció is elengedhetetlen, ezért a legmodernebb vállalati szoftverekkel is bővítették biztonsági arzenáljukat.

Samsung Knox Suite biztonsági platformja a különféle és összetett igények kezelésére is alkalmas, ezért választotta a Svájci Gárda a vállalat nagy teljesítményű, könnyen konfigurálható és kezelhető mobileszköz-kezelő platformját, amelyben világszerte több mint 20 000 vállalkozás, katonaság, valamint kormány bízik meg.

A Knox Suite segítségével a rendszeradminisztrátorok távolról kezelhetik és nyomon követhetik a testőrség által használt összes eszköz helyzetét, ezáltal, ha az adott eszköz elvész vagy ellopják, a rajta tárolt adatok központilag törölhetők. A magas kockázati besorolású forgatókönyvek és protokollok esetén a gárdisták a platformon keresztül oszthatják meg a fenyegetésekkel kapcsolatos információkat, miközben a járőrök vezetői bármikor láthatják a katonák helyzetét.

Többlépcsős védelem

Samsung Knox biztonsági platformját a többlépcsős védelemnek, valamint a hardveres és szoftveres integritás-menedzsmentnek köszönhetően nemcsak adatszivárgás vagy kibertámadások, hanem vírusok és egyéb veszélyek ellen is bevethetik. A Svájci Gárda számára az alábbi megoldások és funkciók élveznek kiemelt jelentőséget:

  • Knox Mobile Enrollment – a Wi-Fin, Bluetooth-on vagy QR-kód beolvasáson keresztüli gyors eszközregisztráció mind az IT adminisztrátornak, mind a felhasználóknak megkönnyíti a folyamatot, ugyanis lehetővé teszi egyszerre több ezer eszköz beállítását és konfigurálását. A gyors telepítésnek köszönhetően csökken a Svájci Gárda esetleges eszközleállási ideje.
  • Knox Manage – gondoskodik a teljes eszközkezelésről, így a hálózatokhoz való hozzáférésről vagy alkalmazások telepítéséről, korlátozásáról, törléséről. Lehetővé teszi, hogy a Svájci Gárda bizonyos időpontokban, bizonyos funkciókat, például a mikrofont vagy a kamerát letiltsa. Ellopott eszközök esetén hasznossá válik annak zárolása és tartalmának törlése, hogy a bizalmas információ ne lehessen elérhető illetéktelen felek számára.

Ellenálló mobileszközök a fegyvertárban

A gárdisták a legmodernebb vállalati szoftverek mellett ellenálló és katonai specifikációkkal rendelkező mobileszközökkel is bővítették kelléktárukat, ilyen például a Galaxy XCover Pro és a Galaxy Tab Active sorozat.

A tudat, hogy készülékek ellenállnak a szélsőséges körülményeknek, IP68-as besorolású víz- és porvédelmet nyújtanak, lehetővé teszi az őrök számára, hogy a váratlan helyzetekkel is könnyedén megküzdjenek.

A kesztyűs használatot megkönnyíti a Galaxy Tab Active továbbfejlesztett érintésérzékelője, a hosszú élettartamú, cserélhető akkumulátor pedig minimalizálja a leállási időt alacsony energiaellátás esetén. A Galaxy Tab Active3 ezekre a tulajdonságokra építve egy tisztább, nagy felbontású kijelzővel és egy programozható billentyűvel rendelkezik, amely azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb alkalmazásokhoz, például a push-to-talk vagy a vészhelyzeti funkciókhoz.