Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Revolut kétmillió felhasználóval rendelkezik Írországban, ahol előszeretettel teszteli új termékeit. Ebből következik, hogy először ezen a piacon lesz elérhető a gépjármű-biztosítás, a Revolut Car Insurance.

gépjármű-biztosítás kedvező árazásával nyerheti meg magának az ügyfeleket – írja a fintech.hu.

A Revolut szerint 30 százalékkal is olcsóbb lehet az új biztosítás, mint a következő legjobb opció. Főleg az Axával, az Allianzzal, a 123-vel és a Liberty-vel veszi fel a kesztyűt Írországban.

MNB: A hazai ügyfelek védelmének kulcsa a Revolut Bank leánybankká válása

Az MNB a hazai ügyfelek védelmében változatlanul szorgalmazza, hogy a Revolut Bank itthoni leánybankként, magyarországi székhellyel és kellő tőkeerővel, a magyar jegybank felügyelete alá tartozó intézményként végezze tevékenységét. Bővebben>>>

Begyűjti a vezetési adatokat, személyre szabott biztosítást nyújt

A Smart Driving funkció emellett lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy vezetési stílusuk alapján fizessenek biztosítási díjat.

Ehhez be kell vezetniük egy készüléket a járművükbe, amelyen keresztül a Revolut vezetési adatokat gyűjt. A legbiztonságosabban vezető ügyfelek akár 25 százalék kedvezményt is kaphatnak.

Azon dolgoztunk, hogy nagyszerű árakat, rugalmas és személyre szabott csomagokat, valamint zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtsunk. Egy újfajta megközelítést alkalmaztunk a gépjármű-biztosítások terén, amire várjuk ügyfeleink visszajelzéseit az elkövetkező hetekben

– fogalmazott Gáti Balázs, a Revolut biztosítási igazgatója.

A Revolut eddig utazásokravásárlásokra és elmaradt eseményekre köthető biztosítások mellett egy, az insurtech berkekben népszerű házi állat-biztosítást is piacra dobott. A gépjármű-biztosítás a Smart Driving funkcióval kiegészítve ugyancsak egy bevett insurtech-újítás, egy úgynevezett telematikai megoldás. Magyarországon a Cristo kínál hasonlót.