Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A teljesen beoltott illető november 22-én tért vissza dél-afrikai utazásából San Franciscoba, és november 29-én lett pozitív a tesztje - mondta Anthony Fauci, a Fehér Ház egészségügyi főtanácsadója

A beteg karanténban van, enyhe tünetekkel, sőt állapota folyamatosan javul. Kontakjainak tesztje negatív - olvasható a portálon.

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó óva intette a lakosokat a pániktól, de azt kérte, hogy mindenki maradjon éber, oltassa be magát és viseljen maszkot.

Amióta Dél-Afrika egy hete először jelentette az omikron-változatot az Egészségügyi Világszervezetnek, többek között Kanadában, Nagy-Britanniában, Izraelben, Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban és Hongkongban is megtalálták. A világ vezetői fokozott riadókészültségben vannak, mivel attól tartanak, hogy a vírus már széles körben elterjedt.

Stephane Bancel, a Moderna vezérigazgatója szerint minden olyan országban jelen van az omikron-variáns, ahová az elmúlt 7-10 napban közvetlen járatok érkeztek Dél-Afrikából.