Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tavaly december közepén írták ki a nyilvános árverést a 2007-ben átadott győri ETO Park komplexumra két részletben: 1 milliárd 850 millió forintért az ETO FC 17 hektáros sporttelepét és 5700 négyzetméteres edzőközpontját, 8 milliárd 300 millióért az ETO Park létesítményének hat tételét, köztük a sporttelep és az edzőközpont résztulajdonjogát árulták - írja az Úgytudjuk.hu a Kisalföld híre alapján.

A határidő hétfőn lejárt, s mivel az első napon tett licit óta nem érkezett új ajánlat a létesítményre, azt 8 272 240 000 forintért vásárolhatja meg a hivatalosan egyelőre ismeretlen vevő. A hírportál értesülései szerint az ismeretlen vevők Paár Attila és Jellinek Dániel milliárdos vállalkozók lehetnek.

Jó esély van rá, hogy a stadionnal kapcsolatban él az elővásárlási jogával az állam, és azt – amennyiben összejön az ETO felvásárlása, amelyben a felvidéki vállalkozó, Világi Oszkár is érintett – az ETO új tulajdonosainak engedhetik át, a sporttörvény alapján akár díjmentesen. Ebben az esetben az árverésre bocsájtott csomag vevői a plázát, a hotelt és a parkolót tartják meg.