Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A védőoltásokért ingyen autópálya-használat jár: június 15. és augusztus 15. között Észak-Macedóniában a szerb állampolgároknak nem kell autópályadíjat fizetniük - idézte a vajdasági Szabad Magyar Szó Venko Filipcsét, Észak-Macedónia egészségügyi miniszterét. Az ország ilyen módon mond köszönetet azért, mert Szerbia koronavírus elleni védőoltásokat adományozott Észak-Macedóniának.

„Az észak-macedón kormány határozatot hoz majd arról, hogy június 15. és augusztus 15. között a szerb állampolgárok mentesülnek az autópályadíj fizetése alól. Mint ismeretes, ez az az időszak, amelyben nagyszámú szerb turista utazik Észak-Macedóniába és Görögországba” – mondta Filipcse, aki a kormány és az észak-macedón nép nevében köszönetet mondott a baráti szerb népnek a jelentős védőoltásért.

„A Szerbiától kapott védőoltásoknak köszönhetően mi is megkezdtünk az immunizációs folyamatot. Engedjék meg, hogy kifejezzem hálámat, amiért Szerbia szélesre tárta kapuit a mi állampolgáraink előtt is. Tette ezt olyankor, amikor sehol a világon nem érkeznek megfelelő ütemben és számban a védőoltások."