Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap, a meteorológiai tavasz utolsó napján az átlaghőmérséklet jelentősen elmarad majd az ilyenkor szokásostól - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Több felé lesz eső, borult lesz az ég és főként az ország északi részén akár jelentős mennyiségű csapadék is kialakulhat.

Szombaton késő estétől északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, éjszaka az ország északi felén már erősen felhős idő lesz, északkeleten több helyen, másutt csak néhol várható eső.

Vasárnap reggel, délelőtt délen is beborul az ég, és mindenütt erősen felhős vagy borult idő lesz, többfelé alakul ki ismétlődő eső.

Szombaton az északi, vasárnap az északnyugati, nyugati szél napközben többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 11 és 17 fok között alakul.

Hétfőre csökken a felhőzet, de elszórtan még mindig lehet esőre, záporra számítani. A hőmérséklet sok helyen 20 fok fölé emelkedhet. A jövő hét második fele viszont meghozhatja a nyárias időt, csütörtökön már 27 fok is lehet.