Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka nyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Kisalföldön élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12 és 17 fok között alakul.

Vasárnap reggeltől nyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között alakul - írja az OMSZ.

Hétfőn napos idő lesz, északnyugaton gomolyfelhőkkel, délen, délkeleten pedig kevés fátyolfelhővel. Az esti órákban északnyugatra besodródhat egy-egy zápor, zivatar. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Kedden általában derült, napos időre van kilátás, csupán északnyugaton képződhet több gomolyfelhő. Az esti, éjszakai órákban néhány helyen előfordulhat zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.