Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Székesfehérvártól a nyugati határig tartó - egyben a Balaton felé az M7-essel szemben alternatív útvonalat jelentő - 8-as úton lezárás lesz a hétvégén - derül ki a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. tájékoztatásából.

A 8. sz. főút 30-as km szelvényének közelében található gyalogos és kerékpáros híd esetében a régi, gyalogos műtárgy kedvezőtlen mértékű alakváltozása miatt részleges átépítési beavatkozás vált szükségessé. A műtárgy középső darabjának levágását követően a részleges átépítés következő üteme az új acél felszerkezet beemelése. A munkálatok elvégzéséhez útzár szükséges, amely a teljes Várpalota elkerülő szakaszt érinti a 8. sz. főút Inotai csomóponttól a Pétfürdői csomópontig.

Az érintett szakaszt augusztus 15-én szombaton 7-től augusztus 16-án vasárnap 17 óráig zárják le. A forgalmat elterelik, az autósok Várpalotán keresztül kerülhetik ki a lezárást. A részleges átépítés tervezett befejezési határideje 2020. október 31. A további munkavégzés a jelenleg is fennálló 2×2 forgalmi sávot biztosító sávelhúzással járó forgalomkorlátozás mellett végezhető. Teljes útzár nem várható.