Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

- Itt mindenki titkolózik, hiába kérdezünk bármit, pedig könnyebb lenne, ha tudnánk, ki fertőződött meg - idéz a Népszava egy mezőkövesdi lakost, aki a településen kialakult koronavírus-gócpontról beszélt. - Nem olyan nagy település ez, szegről-végről mindenki ismerőse a másiknak

De mivel ez egy fideszes város, ráadásul Tállai András székhelye, elsunnyogják a balhét, gondolják, minél kevesebbet beszélünk róla, annál jobb. Bezzeg, ha Karácsony Gergelynek hívnák a polgármestert, már nemcsak a nevét, de még a cipőméretét is tudnánk azoknak, akik behurcolták a kórt a matyók közé! mondta egy idős férfi pár méterre a "gócponttól", a mezőkövesdi Szent Imre Általános Iskola épületétől.

Az intézményt lezárták, a főkapun sem lehet bejutni, csak egy felirat jelzi az intézkedést. A Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden jelentette be, hogy a koronavírus-fertőzés "halmozódását" észlelte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei oktatási intézményben. Ennél több információt a városházról sem lehetett megtudni. Fekete Zoltán fideszes polgármester azt üzente az újságíróknak, hogy a vírus jelenlétét bejelentő hivatalos közleményen túl nem kíván egyebet mondani.