Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Balatonfenyves polgármestere, aki egyébként a Balatoni szövetség elnöke is, azt mondta: a hétfőn kezdődő szigorítások miatt arra lehet számítani, hogy sokkal többen lesznek a Balatonon, mint amire a kereskedők, szolgáltatók fel vannak készülve.

"Azt kérem, hogy a Balatonpart az nem egy üdülőhely most. Ez egy ugyanolyan magyarországi település, amelyik próbálja túlélni ezt az időszakot. Attól még, hogy a süt a nap és gyönyörű a Balaton az még nem jelenti azt, hogy itt aztán el lehet felejteni mindent, ami a bajainkkal kapcsolatos. Kérek mindenkit, hogy tartásk be a szabályokat." - idézi a portál Lombár Gábort.

A balatonfenyvesiek azt mondták, abban bíznak, hogy az üdülőkbe költözők ugyanúgy viselkednek majd, mint egy éve, mert náluk akkor nem voltak komoly gondok.

A Balatonon több helyen lehetett ellátási nehézségekről hallani az első hullám idején, de ez inkább a nagyobb településeken volt jellemző. A jó idő közeledtével egyre többen töltik a hétvégét is a tónál, de a boltok többsége még nem készült fel a nagy tömegekre, így érthető a szövetség elnökének kérése, hogy aki a Balatonhoz költözik erre az időszakra, az amit csak lehet, szerezzen be a lakóhelyén.