Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, hétfőn délutántól azonban már nagyobb területen csökkenhet, szakadozhat a felhőzet - az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint.

Vasárnap késő estig az Alpokalján eső, havas eső, a Rábánál és attól kissé keletebbre már inkább hó eshet. A Dunántúl keleti felén és attól keletebbre gyenge havazás, hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat továbbra is. Az éjszaka első felében fokozatosan megszűnik a csapadék. Általában gyenge lesz a légmozgás, de a Nyugat-Dunántúlon megélénkül, vasárnap olykor még meg is erősödik az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul.  A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0 és +5 fok között valószínű.

Hétfőn nem lesz érdemi csapadék. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1, napközben 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden az ország nagy részén erősen felhős, párás, ködös idő lesz, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet, szitálás, ónos szitálás előfordulhat. A minimum hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1, a maximum hőmérséklet nagyrészt mínusz 1 és plusz 3 fok között, a napos tájakon plusz 5 fok körül alakul.

Szerdára virradóra ismét köd képződik, amely délig feloszlik, felszakadozik a felhőzet is, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Elsősorban északkeleten néhol kialakulhat hózápor. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, a Bakony térségében este viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 9 és mínusz 3, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között valószínű.

Csütörtökön és pénteken többórás napsütésre és csapadékmentes időre lehet számítani. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. Csütörtökön a leghidegebb órákban mínusz 7 és 0, pénteken mínusz 9 és mínusz 4 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtökön napközben plusz 1 és 6, pénteken plusz 2 és 7 fok között alakulnak a maximumok.

Szombaton a nap második felében elszórtan előfordulhat gyenge eső. A minimum hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 1, a maximum hőmérséklet plusz 2 és 9 fok között valószínű. Vasárnapra virradóra északon köd képződhet. Napközben főként délen helyenként előfordulhat eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 8 fok között alakul.