Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán délután többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A Dunántúlon az északnyugati, nyugati, másutt a délnyugati szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A hőmérséklet késő este 12 és 17 fok között alakul - közölte honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtökön északkeleten erősen felhős idő lesz, másutt szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. Keleten, északkeleten többfelé, másutt elszórtan várható zápor, keleten néhol zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé erős, néhol viharos lesz. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Főként északkeleten és az ország keleti felében a zivatarok intenzív csapadékhullással és szélerősödéssel (50-65 km/h) érkezhetnek. Jégeső is jöhet csütörtökön - derül ki a vészhelyzeti előrejelzésből.

Pénteken a Dunántúl nyugati felén napos időre számíthatunk kevés felhővel, csapadék nem valószínű, másutt ugyanakkor többnyire erősen felhős lesz az ég, csak rövid időszakokra süt ki a nap, és kelet felé haladva növekvő eséllyel várható eső, zápor. Az északnyugati szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

A hidegfront jellegű hatás miatt az arra érzékenyek legáltalánosabb panaszként fejfájást, migrént, tartós álmosságérzést tapasztalhatnak. Az idegrendszer ingerlékenysége gyakran csökken ilyen időjárási helyzetekben, ezért a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges.