Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat este délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, addig azonban gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Az éjszaka lehet pár zápor, de a reggelhez közeledve ez már egyre kevésbé valószínű. Gyenge vagy mérsékelt marad a légáramlás. Elsősorban keleten ködfoltok lehetnek. A késő esti 12, 17 fokról hajnalra 8 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet - írja honlapján az OMSZ.

Szombaton bár fronthatás nem lesz, a légkör magasabb szintjein továbbra is meleg levegő érkezik fölénk, emiatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyeknél melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak.

Vasárnap délután a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Leginkább az északi részeken lehet néhol zápor, zivatar. A Kisalföldön helyenként megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Viszont hétfőn még hajnal előtt délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, napközben csupán hosszabb-rövidebb napos időszakok valószínűek. Sok helyen lehet zápor, zivatar, néhol eső is. A déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 26 fok között alakul.

Az elmúlt hetek csapadékos időjárása miatt az ország nagyobb folyói mellett árvízvédelmi készültség van.