Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök este többnyire derült vagy kissé felhős idő várható. Csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul. A fagyzugokban ennél kissé hidegebb is lehet, illetve nagy területen talajmenti fagy is előfordulhat - írja előrejelzésében az OMSZ a met.hu-n.

Pénteken a napsütés és a kevés fátyolfelhő mellett délelőtt még csak gyengébb, délután már erősebb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, legfeljebb az északkeleti megyékben lehet kis eséllyel egy-két futó zápor. Az északi szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul. A fagyzugokban ennél kissé hidegebb is lehet, illetve nagy területen talajmenti fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 19 fok között alakul.

Szombaton túlnyomóan napos időre van kilátás. Északkeleten lehet csak több gomolyfelhő. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkülhet meg a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy az országban többfelé is valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Vasárnap derült, száraz idő várható, csak estétől növekszik meg nyugat felől a fátyolfelhőzet. Megélénkül a délkeleti, déli szél, északnyugaton helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy az országban több helyen valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.