Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az előző évekhez képest magasabb mértékben fejleszti béreit az Auchan Retail Magyarország. A legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban, a teljesítménytől függően a kezdő jövedelem januártól bruttó 320 000 forinttól 421 000 forintig terjed. Amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket, akkor ez az összeg júliustól 342 000 forinttól akár 445 000 forint is lehet.

Az Auchan számos szakmában kínál munkalehetőséget, ami a jövedelmi kategóriákban is tükröződik, különösen a szakképzettséget igénylő pozícióknál. Egy pék jövedelme például az év második felétől 485 000 forintra emelkedhet, egy logisztikán dolgozó komissiózó munkatársé pedig a próbaidő lejárta után a teljesítmény alapú prémiummal kiegészülve átlagosan eléri a havi bruttó 500 000 forintot.

Emellett a vállalat továbbra is biztosítja a béren kívüli juttatások széles körét: az Auchan Cafetéria kártyát és vásárlási kedvezményt, a kockázati és baleseti életbiztosítást, valamint a kiemelt kockázatú betegségbiztosítást, támogatja a munkába járás költségeit, s a piacon egyedülálló módon minden munkatárs számára elérhető részvényesi programmal rendelkezik. Ezt a vállalat 2022-től úgy bővíti, hogy a nyereségétől függően a munkatársak további juttatásban részesülhetnek részvények formájában - áll a közleményben.