Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Lurdy Ház földszintjén, a korábbi könyváruház területén kap helyet a főváros legújabb Aldi-áruháza. A könyváruház a bevásárlóközponton belül másik üzletbe költözött, így továbbra is elérhető marad - olvasható a társaság közleményében. Az Aldi 2021 augusztusában kezdte el a terület felújítását, amely során az üzlet teljes gépészete és elektromos hálózata megújult.

A közel 1300 négyzetméteres árusítóteret az Aldi legújabb belső dizájnja szerint alakították ki. A zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak. A tágas eladótér lehetővé teszi, hogy mind a zöldség-gyümölcs pult, mind az „Azon melegében” látványpékség nagy prezentációs felületet kapjon.

A látványpékség 50 frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval várja a vásárlókat és minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik egy önzáró ajtóval rendelkezik.

A 42. fővárosi Aldi-áruházban 25 új munkahelyet hoztunk létre, így országosan már több mint 4500 munkavállalónak biztosítunk hosszú távú karrierlehetőséget a kereskedelem, a logisztika és az informatika területén

– nyilatkozta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

„A Lurdy Háznak a klasszikus kiskereskedelmi funkciója mellett komoly konferencia- és rendezvényszervezési kompetenciája van, jelentős a látogatószáma és sok cég irodája is itt található meg. A IX. kerületben továbbá számos lakóingatlan-fejlesztés zajlik, amelyeknek köszönhetően jelentősen bővül a Lurdy Ház vonzáskörzetének lakosságszáma, ami egy újabb érv volt a helyszín mellett” – tette hozzá Bernhard Haider.

Az áruházlánc jelentős akciókkal készül, amelyek csak az új üzletben lesznek érvényesek a nyitás időszakában: több mint 30 non-food termék, különböző háztartási cikkek, barkácstermékek, játékok, szórakoztatóelektronikai eszközök lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 50 százalékos kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos élelmiszer is 30-40 százalékos árengedménnyel lesz elérhető.