Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Keddre virradó éjszaka lassan csökken a felhőzet, az éjszaka túlnyomó részében erősen, illetve közepesen felhős ég lesz a jellemző. Egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, legnagyobb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon lehet csapadék. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Kedden az összefüggő felhőzet mindenütt felszakad, majd erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, emellett azonban hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap. A késő délelőtti óráktól egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, amire szinte mindenütt megvan az esély. Az esti órákra a gomolyfelhők összesnek, ezzel együtt a csapadékhullás is megszűnik. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkülhet, zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 17 fok között várható.

Szerdán fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütésre mindenütt számítani lehet. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. A délnyugati, déli szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A hőmérséklet hajnalban 0, +6, délután 14 és 19 fok között alakul - írják a meteorológusok.

Csütörtökön reggel, délelőtt az ország nagy részén még vékonyabb, szakadozott felhőzet. Napközben egy hidegfront vastagabb, összefüggő felhőzete vonul északnyugat felől délkeleti irányba. Estétől főleg az északnyugati megyékben már vékonyodhat a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, zivatar. A délnyugati szelet több helyen erős lökések kísérik, majd a szél északnyugatira fordul és kissé mérséklődik. Ugyanakkor zivatarok környezetében továbbra is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A minimum-hőmérséklet általában 1, 7, a maximum többnyire 13, 19 fok között valószínű, északnyugaton lesz a hűvösebb idő, ráadásul ott már a déli óráktól hűlni kezd a levegő.