Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdára virradó éjszaka az ország nagy részén túlnyomóan derült, száraz idő várható, de minimális eséllyel az Alpokaljára egy-egy zápor, zivatar besodródhat. A déli, délnyugati szél jobbára mérsékelt marad. Hajnalban 16 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán túlnyomóan derült, napos idő, csupán az Északi-középhegységben lehet átmenetileg több a gomolyfelhő, amelyből délután, estefelé egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a nyugatias szél, élénk légmozgás, átmeneti szélerősödés főleg a Kisalföldön, illetve zivatar környezetében lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38 fok között alakul.

Csütörtökön a hajnali, kora reggeli órákban az ország északnyugati részén több lehet a felhő, oda záporok, zivatarok sodródhatnak be. Napközben a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre készülhetünk. Délutántól helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A délnyugati, déli szelet nagy területen élénk, zivatarban viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 24, a maximum-hőmérséklet 34 és 39 fok között várható.

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Délutántól növekvő eséllyel, estefelé már szórványosan valószínű zápor, zivatar. Helyenként megerősödik az északnyugati szél, illetve zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 24, a csúcsérték 29 és 37 fok között valószínű, a keleti, északkeleti országrészben lesz a legforróbb, északnyugaton a kevésbé meleg idő.

Szombaton erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható. Éjjel még több helyen, délutántól főként az ország északkeleti harmadán számíthatunk záporra, zivatarra. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hajnali 15, 21 fokról délutánra 25 és 31 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap gomolyfelhős, napos időre van kilátás helyenként záporral, zivatarral. Az északnyugati, északi szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. Zivatarfelhő környezetében viharos széllökés is lehet. A hőmérséklet hajnalban 13 és 19, a legmelegebb délutáni órákban 26 és 31 fok között valószínű - írják a meteorológusok.