Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

3-as metróvonal rekonstrukciója hamarosan véget ér, még két állomáson van felújítás, de ezeken a helyszíneken is elkezdődnek az új berendezések működési próbái – közölte a BKV Zrt.

A vonal középső szakaszán, a Lehel tér és a Nagyvárad tér állomáson márciusban a hő- és füstelvezető rendszer tesztelését végzik.

Ha elfelejtette a hármas metrót, idézze fel az emlékeit

Fény gyúlt az alagút végén: hétköznaponként újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár az M3-as metró. Már csak napok kérdése, és visszaáll a régi közlekedési rend. Bővebben>>>

Az egy hétig tartó tesztelés alatt a szellőző kivezetésein füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár több alkalommal is.

A belső füstpróbák hétvégén, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hatósági próbái a jövő héten hétköznap lesznek, arról később adnak tájékoztatást.

Ezeken a napokon figyelmeztetnek kiáramló füstre

  • Március 25-én, szombaton reggel nyolc és este hét óra között a Nagyvárad téri állomás füstpróbája miatt a Semmelweis Klinikák és a Népliget közötti szakaszon,
  • március 26-án, vasárnap ugyanebben az időszakban a Lehel téri állomás füstpróbája miatt a Dózsa György út és a Nyugati pályaudvar között fordulhat elő füstkiáramlás.

Az égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nincs egészségkárosító hatása.