Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nyíregyházi Törvényszék döntése jogerős ez alapján Bige László semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll - írják.

A védelem 2021. március 11-én kezdeményezte, hogy szüntessék meg a házi őrizetet, ezt a Nyíregyházi Járásbíróság meg is tette és 2021. március 24-től, azonban az I. fokú határozat ellen az Ügyészség fellebbezéssel élt, majd néhány nap múlva indítványt tett a kényszerintézkedés határidejének a meghosszabbítására.

Ezt az ügyészi indítványt a Nyíregyházi Járásbíróság elutasította. A döntés ellen is fellebbezéssel élt az Ügyészség. A Nyíregyházi Törvényszék mind a két ügyészi fellebbezést megvizsgálva, azokat elutasítva, helybenhagyta a Nyíregyházi Járásbíróság döntéseit.

"A Nitrogénművek Zrt. továbbra is teljes mértékben megbízik az igazságszolgáltatás döntéseiben, és minden jogi eszközzel megvédi magát a Bige Lászlót és a társaságot érintő igazságtalan intézkedésekkel szemben. A döntés eredményeként, Bige László semmilyen tekintetben nincs korlátozva abban, hogy kiemelkedő üzleti tevékenységét a továbbiakban eredményesen folytathassa" - írja a cég.