Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A csütörtök esti Magyar Közlönyben megjelent határozat kiemeli, hogy a felújítás része az Egészséges Budapest Programnak. Beruházónak a Pénzügyminisztérium alá tartozó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságot jelölte ki a kormány.

A felújításra az idei központi költségvetésből 2 milliárd 57 millió, míg a jövő éviből 3 milliárd 27 millió forint fordítható.

A Napi.hu 2019 májusában írt arról, hogy a Kútvölgyi tömböt a Józsefvárosba, illetve a Ferencvárosba költözteti a kormány. Három hónappal később pedig arról adtunk hírt, hogy a Kútvölgyi út mellett, a Szent János és a Kútvölgyi kórház között épül fel egy parkolóház és egy kétfunkciós sportközpont. A hamarosan a XII. kerületi önkormányzathoz kerülő Kútvölgyi Klinika évek óta áll vakolat nélkül, a Szent János Kórház pedig közmondásosan rossz állapotú.

A Portfolio idén júniusban - a Magyar Közlöny alapján - írt arról, hogy döntött a kormány a Kútvölgyi tömb teljes homlokzati korszerűsítésének megvalósításáról. A projektre 11 milliárd forintot szántak, melynek részleteiről Fürjes Balázs is beszélt közösségi oldalán.