Sajttortás brownie vagy brownie-s sajttorta? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Sági Zsófia 2019. május 20.

A sajttortás brownie egy csoda: gyönyörűen néz ki, isteni finom és egyszerű elkészíteni. Amellett, hogy látványos desszert, egészen különleges a lágy krémsajt és a csokoládés brownie találkozása.

Aki szenvedélyesen szereti a sajttortát és rajong a brownie-ért is, annak ez a sütemény maga a mennyország. A tésztájába rengeteg kakaó és csokoládé kerül, a töltelékbe pedig cukorral és vaníliával dúsított krémsajt. 

sajttortas-brownie.jpg

Nem minden az, aminek látszik

Habár első ránézésre bonyolult süteménynek tűnik, valójában nagyon egyszerű, mind a tészta, mind a krém elkészül 10 perc alatt, és a márványos minta kialakítása sem komplikált, sőt. Kezdőknek is könnyedén sikerülni fog, és olyan desszertet tehetnek az asztalra, mintha egy sztárcukrász készítette volna.

Bár a brownie-t legtöbbször melegen fogyasztjuk, ezt a sajttortás változatot hidegen érdemes enni, a krém akkor szilárdul meg kellően, és nem kell aggódni, a tészta is ragacsos és szaftos marad majd. 

Fotó: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr1914787178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása