Friss, zamatos, zöldséges zsemle reggelire vagy vacsorára.
Hozzávalók:
4 zsemle
25 dkg gomba
pici hagyma
1 sárgarépa
1 paradicsom
1 paprika
10 dkg sajt
1 tojás
vaj
só, bors, kakukkfű
A zsemlék tetejét levágom, a közepét egy kiskanállal kivájom.
A zöldségeket kis kockákra aprítom, a sajtot lereszelem.
A zöldségkeveréket sózom, borsozom, megszórom kakukkfűvel és kevés olajon megpárolom. Leveszem a tűzről, belekeverem a sajt felét, a tojást és a zsemle beléből annyit, hogy ne legyen túl folyós a töltelék.
A zsemlék belsejét vékonyan megvajazom és beletöltöm a keveréket. Megszórom a maradék sajttal és 230 fokon sütöm, amíg jó ropogós lesz és szép színt kap.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.