Hozzávalók 2 személyre
- 40 dkg csiperkegomba
- 3 nagy ek. paradicsompüré
- 10 dkg szárzeller apróra vágva
- 10 dkg répa lereszelve
- ízlés szerint só, bors, olasz fűszerkeverék
- 15 dkg parmezán a tetejére
- 1 tk. barna cukor
- 1 darab paradicsom meghámozva, összevágva
- 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 0.5 dl vörösbor
- 1 ek. liszt
- 1 fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 ek. olaj
Elkészítés:
A hagymát az olajon pirítsd 5 percen át.
A gombát egy aprítógépben törd össze a liszttel apró, morzsás darabokra.
A zöldségeket add a hagymához, és puhítsd 5 percen át, majd fűszerezd. Tedd hozzá a paradicsompürét, a bort és a gombát is, majd így is puhítsd 10 percen át.
Ha ezzel megvagy, el is készültél, tálald frissen főtt tészta tetején, parmezánnal megszórva.
Van olyan karácsonyi recept, amit idén ismertünk meg, és nem félünk továbbadni.
Tovább olvasom