Csak pirítsd meg hozzá a mandulaszeleteket egy kevés vaníliával, és forrón tálald a hideg leves tetején. Ha szeretnél még valamit mellé, fehér csokis túrógombócokból készíts bele levesbetétet.
Hozzávalók
- 20 deka áfonya
- 1 csipet só
- 5 nagyobb evőkanál görög joghurt
- néhány csepp citromlé
- 2 deci főzőtejszín
- 2 nagyobb evőkanál cukor
Elkészítés:
Gyerekjáték az egész: alaposan turmixold össze a hozzávalókat, majd szűrd le, és már tálalhatod is a levest. Egy kevés vaníliás tejszínhab is jól mutat a tetején, de aszaltszilva-kockákkal és egy kis citromfűvel is nagyon finom.
Leveses összeállításunkat jó szívvel ajánljuk minden konyhai kezdőnek, ezeket ugyanis tényleg nem lehet elrontani. Ráadásul egy jó leves szükség esetén elmegy főételnek is, csak legyen hozzá elég kenyér.
Tovább olvasom