A Cloud 9+ magyar dalszövegekkel újít – Elmúlt rég-klippremier

2021.08.04. 17:58

Tompos Kátya és Kenderes Csaba játszik a Cloud 9+ zenekar legújabb klipjében, az Elmúlt régben. Témája sok mindenre utalhat, különösen a párkapcsolati problémákra, a belső vívódásokra és azok felismerésére. Mindez vizuálisan izgalmasan jelenik meg a klipben. A tanulság: a saját démonainkkal a legnehezebb megküzdenünk.

Cloud 9+ zenekar gitárosa és énekese, Tóth Berci és Szivák Zsolt exkluzív interjút adott az Indexnek:

A Cloud 9+ magyar dalszövegekkel újít - Elmúlt rég klippremier

A zenekar számára az elmúlt másfél év nyilvánvalóan nem volt könnyű. Sokan azt gondolják, végre rengeteg idejük volt alkotni, ám az impulzusok hiánya cseppet sem segítette a dalok születését. Zeneileg elmozdultak kicsit más irányba, bár ezt már megszokhattuk tőlük. Most még magyar dalszövegekkel is újítottak: Bánki Beni segített a megfogalmazásban. 

A videó klipet egy fiatalos, új csapattal készítették, Müde Bois rendezte és Farkas Christián volt az operatőr:

A srácok már nagyon várták, hogy újra koncertezhessenek, de a hosszú szünet utáni első bulin Zsolti úgy izgult, mint még soha. Szerencsére van pár alkalmuk visszarázódni a koncertezésbe, ezen a héten pénteken (2021. augusztus 6.) a MONYO Landben monstre műsorral készülnek, sok új dallal és vendéggel.

Zsolti szeptember 5-én énekel a Siklósi Örs emlékére szervezett  AWS-koncerten . Az AWS zenekar egyébként a napokban forgatott videoklipet, amelyben a Cloud 9+ frontembere is szerepel. Ennek premierje hamarosan látható lesz az Indexen.

A Cloud 9+ még idén szeretne kijönni legújabb albumával, amelyen fele-fele arányban lesznek magyar és angol nyelvű dalok. Az albumot ősszel egy Budapest parkos koncerten mutatják be.

Kattintsatok fent a videóra az exkluzív interjúért!