Veled más a helyzet – Fatal Error premier

2021.05.05. 00:00 Módosítva: 2021.05.05. 21:08

A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error zenekar számára, ugyanis duplalemezzel készülnek, méghozzá a hangzatos, Művirágok Karneválja címmel. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, most ennek egy előfutárát hozták el Veled más a helyzet címmel. Meglátogattuk a zenekart, hogy kifaggassuk őket a dalról, a klipről, az elmúlt évről és a jövőbeli terveikről :

Veled más a helyzet - Fatal Error dal- és klippremier

A dal különlegessége, hogy a csapat énekfronton kiegészült Mirtse Korival a Kontraszt zenekarból, így megszületett az első duett a zenekar történetében. 

Rimóczi Zsola, a zenekar frontembere így nyilatkozott a közreműködésről:

Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi akusztikus koncertünk során már zenéltünk is együtt, egyértelmű volt, hogy vele szeretnénk megcsinálni. Nagyon élveztük a közös munkát.

A Művirágok karneválja című duplalemezét a zenekar június első hetében fogja megjelentetni, várhatóan még csak digitalis formában. Az album fizikálisan a duplalemez második felének megjelenésekor, ősszel lesz elérhető.

A Művirágok karneválja lemez első fele dalok tekintetében az eddigi legszínesebb anyagunk lesz, a Veled más a helyzet ezek közül az egyik személyes kedvencünk, amit mindenképpen még a lemezmegjelenés előtt szerettünk volna kihozni. A videoklipet a próbatermünk előtti placcon forgattuk Bikali Sanyi barátunkkal. Természetesen, amint lehet koncertezni, tartunk egy lemezbemutató bulit, ahol ez a dal is meg fog szólalni.

A videoklip itt tekinthető meg:

 Klikk fent a videóra, hogy megtudjátok mire készül még a Fatal Error zenekar!