Istenes Bence öt ember helyett dolgozik, ezért sérült meg

2021.06.14. 11:08
A tévés arról beszélt a Blikknek, hogy – bár gyerekkora óta rendszeresen sportol – ez volt az első komolyabb sérülése. Kifejtette azt is, hogy sérülése szerinte egy jel volt arra vonatkozóan, hogy lassítania kellene, mivel „öt ember munkáját” végzi.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a műsorvezetőnek mindhárom vállszalagja elszakadt akkor, amikor az Öskü csapatában egy focimeccsen az ellenfél védőjével ütközött. Azóta a kórházból már kiengedték, de a felépülése még sok időbe fog telni.

Továbbra is nagy fájdalmaim vannak, gyakorlatilag nem tudom használni a kezem

 – mondta a tévés a Blikknek.

Istenes kifejtette, hogy három-négy hétig még mindenképp rögzítve marad a karja, és a gyógytornát csak ezután tudja majd megkezdeni. Elmondta azt is, hogy bár gyerekkora óta sportol, ez az első komolyabb sérülése, de bízik abban, hogy mielőbb visszatérhet a pályára. 

A műsorvezető arról is beszélt, hogy szerinte a sérülésnek lelki eredete lehet.

Hiszem azt, hogy a testünk folyamatosan jelez, hogy mi a jó a lelkünknek. A sérülésem is egy jel volt, hogy vegyek vissza

– fogalmazott Istenes Bence, hozzátéve: szerinte a sérülést az okozta, hogy éjjel-nappal dolgozott, és túl sok mindent csinált az utóbbi időben.

Nem véletlenül mondják, hogy amikor a vállunkon sok a teher, akkor jön egy vállsérülés. Ez nálam is igaz volt, hiszen egyszerre csinálom öt ember munkáját

– fogalmazott, majd kifejtette: „Műsort vezetek az RTL-nél, saját gyártócég, reklámügynökség, egyre több a zenei projekt, közben az IstenEst és mellette több kisebb projekt is fut. Annyi mindent csinálok, hogy ez egyszerűen nem mehet így tovább. Úgy tűnik, még jobban lassítanom kell.”

Ahogy az Index is beszámolt róla, a fiatal tévés május elején a Veszprém megyei Öskü labdarúgócsapatának középpályása lett. A csapat a megyei II-ben vitézkedik, ami az ötödik osztálynak felel meg.