Schobert Norbert és az Index közös sorozatában most először érkezett a fitneszguru konyhájába egy hölgy vacsoravendég, Csepregi Éva személyében.

A gyümölcsön és zöldségen élő Palik László után jóval könnyebb dolga volt Schobert Norbinak, Csepregi Éva ugyanis szereti a húst, a májat, a tokányt, így már csak a szénhidrátmennyiség leszorítására kellett ügyelni. A menü marha hátszínből, kacsamájból, gombából, főtt borsóból és tésztából állt össze.

Amikor az énekesnőnek meg kellett becsülnie, mennyibe kerülne Schobert Norbert által elkészített vacsora egy étteremben, ugyanazt az összeget mondta, mint Palik László a thai zöldséglevesre – ha igazak a számok, akkor elég komoly árréssel dolgoznak a vendéglátósok.

Csepregi Éva sem érkezett üres kézzel, egy Neoton CD-vel lepte meg a konyhában sürgölődő Schobertet, aki megígérte, hogy reggel erre a zenére fog zuhanyozni.

Az Ég a zsír – Egy este Norbival következőepizódja jövő pénteken érkezik, tartson velünk egy hét múlva is!