Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Kényeztető nassolás: sült batáta avokádókrémmel

2019. április 18. - Heni süt neked

Erről az ételről nem lehet sok mindent írni. Elég az, hogy egy igazi kényeztető cucc. Ropogós, sült édeskrumpli, isteni krémes, fűszeres avokádópürével. Na, persze az nem elhanyagolandó, hogy a batátákat füstölt fűszerpaprikával szórtuk meg sütés előtt, ami igazán megbolondítja. Ugye, hogy önmagáért beszél? Ha nem, hát itt a kép róla :)

img_7984.jpg

Hozzávalók 2 főre: 

  • 1 db édeskrumpli
  • füstölt fűszerpaprika, só, bors
  • kevés olaj
  • 1 db avokadó
  • 1 ek natúr sajtkrém (legjobb sztem a Philadelphia) - lm diétában növényi sajtkrém
  • 1 lime leve

Elkészítése:

Tegyük előmelegített sütőbe  (190-200 fokon) a hasábokra vágott és az olajjal, füstölt fűszerpaprikával, sóval összekevert édesburgonyát. Süssük kb. 30-40 percig, amíg szépen megpirul, megpuhul, ropogósra sül. Mindeközben a kivájt avokádó húsát törjük össze villával, majd adjuk hozzá a sajtkrémet, fűszerezzük sóval, borssal, locsoljuk meg a lime levével.

Ennyi az egész, készen is vagyunk.

Tálaljuk! Mennyei a ropogós, fűszeres édesburgonya, amint belemártogatjuk a krémes, selymes, üdítően friss avokádókrémbe. Csodás és kényeztető nassolás, ínycsikandó vendégváró. Kihagyhatatlan!

Jó étvágyat hozzá! 

Posztjaimat megtaláljátok a FaceBook oldalamon, és az Instagramon is.

img_7981.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3314732329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.04.21. 21:01:15

1 db edesurgonya 2 emberre? marmint 2 elo emberre hogy lesz eleg?
süti beállítások módosítása