Az idő pénz, így az éjszakát is ki kell használni! Elő a sütőzacskót, bele a besózott másfél kilónyi sertés combot, sok vöröshagymát héjastól, fokhagyma fejeket kettévágva, paradicsomot negyedelve, paprikát szintén, ( természetesen mindent megmosva)s mehet a 140 fokos sütőbe reggelig! Így ebéd előtt csak a kuszkusz és a joghurt elkészítése maradt.
A két kis pohár joghurtba, tél lévén annyi mentát aprítottam amit a kertben találtam, kis sóval, borssal, egy evőkanál olíva olajjal és pár csepp citrommal ízesítettem.
A kis bögrényi kuszkuszt, összekevertem egy kis kuszkusz fűszerkeverékkel, picit megsóztam és 1 3/4 bögrényi forró vízzel leöntöttem és letakartam. Amíg dagadt, felaprítottam kb. 10 cm- hosszúságú kígyóuborkát, két szelet paradicsom húsát, 4-5 szárított paradicsomot, pár koriander levelet, kipattogtattam fél gránát alma magot, majd a már kész kuszkuszhoz adtam. Került még bele fekete és zöld olíva bogyó, olajjal együtt, kevés lime lé, és már tálalhattam is a joghurttal és a közben széttépett husival együtt, amit meglocsoltam kevés pecsenyelével is.